STIHL HT 135

STIHL
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

STIHL Benzine hoogsnoeier HT 135 41822000198 (4182 200 0198)


De STIHL HT 135 benzinehoogsnoeier is het krachtigste model uit het STIHL assortiment. Hij is daarom zeer geschikt voor het professioneel onderhoud van fruitbomen en voor gemeentelijk onderhoudswerk. Met deze hoogsnoeier kan je gemakkelijk en efficiënt takken of dood hout verwijderen, maar ook fruitbomen snoeien. De krachtige STIHL 4-MIX-motor stoot weinig uitlaatgassen uit. De handmatige brandstofpomp en de automatische decompressie zorgen ervoor dat de motor sneller start met minder inspanning.
Dankzij de lichte maar robuuste magnesiumaandrijving werk je langer door zonder moe te worden. Je kan de STIHL HT 135 comfortabel en veilig hanteren, omdat alle bedieningselementen zich bevinden op de multifunctionele handgreep voor bediening met één hand. De professionele telescoopsteel verzekert een uitstekende geleidingsstijfheid. Dankzij het snelverstelsysteem kan je hem gemakkelijk aanpassen aan verschillende werkhoogten of intrekken voor transport als je klaar bent met werken. De STIHL HT 135 hoogsnoeier biedt zo een totale lengte van 270 cm -  390 cm, waarmee je gemakkelijk takken tot 5 m hoog kan bereiken en snoeien.
De stevige magnesiumbehuizing is voorzien van een gegoten takkenhaak, die je kan gebruiken om takken te grijpen en te verwijderen. De zijdelingse uitwerping van de spaanders beperkt de neiging tot verstopping. Het kettingwieldeksel met geïntegreerde peillijst maakt het mogelijk om de STIHL HT 135 perfect te positioneren om heel precies te snoeien. Het kettingwieldeksel is bovendien voorzien van een tegen verlies beveiligde moer.
Je kan de STIHL HT 135 benzinehoogsnoeier gebruiken met een 1/4 P-ketting, bijvoorbeeld de STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) van 1,1 mm voor optimale snoeiprestaties.
De gevoerde gordel verzekert een uitstekende ergonomie en een betere verdeling van het gewicht, zo wordt het werken met de HT 135 nog aangenamer. Het STIHL antivibratiesysteem ontlast de spieren en gewrichten.
Professionele telescoopsteel : ja
STIHL 4-MIX-motor : ja
Optimale bediening : ja
Lichte en robuuste magnesiumaandrijving : ja
Professionele STIHL kettingspanner : ja
Multifunctionele handgreep : ja
Gegoten, robuuste takkenhaak : ja
Ergonomische snelle verstelling : ja
Antivibratiesysteem : ja
Trillingsniveau rechts : 4,8 m/s²
Trillingsniveau links : 4,3 m/s²
Cilinderinhoud : 36,3 cm³
Vermogen : 1,4/1,9 kW/Pk
Gewicht : 7,9 kg
Systeemgewicht : 8,27 kg
Geluidsdrukniveau : 92 dB(A)
Geluidsvermogenniveau : 109 dB(A)
Zaagbladlengte : 30 cm
Zaagkettingsteken : 1/4 " P
CO2 : 845 g/kWh
Totale lengte : 270-390 cm
!