82b4dcb8f6804594bb4351f40c755fc4[1]

STIHL Fleecejack DYNAMIC maat L

STIHL
Bestel
  • Beschrijving

STIHL Fleecejack, DYNAMIC, maat L, fluo-oranje 00883530005 (0088 353 0005)

Het zachte en hoogelastische STIHL DYNAMIC fleecejack is geschikt voor zowel privé- als professionele gebruikers. Met dit duurzame en zeer comfortabel jack van microfleece kan je alle fysiek zware werkzaamheden gemakkelijk aan, bijvoorbeeld in het bos. Het STIHL DYNAMIC fleecejack is gemaakt van een sneldrogende ademende stof en heeft een lichte bescherming tegen doornen en slijtage op de schouders, heupen en onderarmen. Je kan het dragen als warme tussenlaag of als bovenlaag bij slechte zichtbaarheid dankzij het grote gedeelte in fluorescerend oranje. Het STIHL DYNAMIC jack is verkrijgbaar in de pasvorm Slim Fit.
De handige borstzak van het STIHL DYNAMIC fleecejack heeft een ritssluiting, zodat je je smartphone of andere waardevolle voorwerpen in alle veiligheid kan meenemen. Een duimlus is geïntegreerd in de mouwen. Op de achterzijde van het jack staat een reflecterend STIHL logo en op de voorzijde een kettingzaagmotief.
Het STIHL DYNAMIC jack is machinewasbaar op 60 °C.
Extra informatie:

Stof: 97% polyester, 3% polyamide
Kleur: tweekleurig (fluorescerend oranje/zwart)

Het STIHL DYNAMIC jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
!