10a06afe6a1a45eeaa3813b679b1b275[1]

STIHL Jack ADVANCE X-TREEm

STIHL
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

STIHL Jack, ADVANCE X-TREEm, maat L, zwart 00883350805 (0088 335 0805)

Met het ADVANCE X-TREEm bosbouwjack stelt STIHL nieuwe normen voor de persoonlijke veiligheidsuitrusting. Het ADVANCE X-TREEm bosbouwjack biedt professionele boomverzorgers een maximale bewegingsvrijheid, niet in het minst dankzij ProElast, een materiaal dat exclusief voor STIHL werd ontwikkeld voor de stretchinzetstukken. Het STIHL ADVANCE X-TREEm jack is verkrijgbaar in de pasvorm Slim Fit. Met zijn doordachte details draagt het robuuste en uiterst ademende STIHL ADVANCE X-TREEm jack optimaal bij aan het regelen van de lichaamstemperatuur. Dankzij zijn actief ademende bescherming tegen vocht kan je bovendien in alle weersomstandigheden goed werken. Om een goede luchtcirculatie te bevorderen, is de schouderpartij aan de binnenzijde voorzien van afstandsmateriaal. In de okselzone zitten verstelbare ventilatieopeningen met rits.
De mouwen zijn volledig afneembaar, waardoor het jack een veelzijdig gilet wordt. De schouderzone heeft een speciale DotGrip slijtagebescherming en de ellebogen zijn extra beschermd tegen doornen dankzij een keramische voering. Het grote gedeelte in fluorescerend oranje en de reflecterende elementen zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De carbon-look afwerking aan de binnen- en buitenzakken geeft een moderne uitstraling. De twee borstzakken, de mouwzak en de binnenzak met rits bieden genoeg opbergruimte voor je smartphone of andere waardevolle voorwerpen. De rits van de mouwzak is waterafstotend.
Het STIHL ADVANCE X-TREEm jack is machinewasbaar op 60 °C.
Extra informatie:

Bovenstof: 80% polyester, 15% polyamide, 4% elastaan, 1% keramiek
Voering: 66% polypropyleen, 34% polyester
Kleur: tweekleurig (zwart/fluorescerend oranje)

Het STIHL ADVANCE X-TREEm jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
Stretchmateriaal : ja
Ademende vochtbescherming : ja
Handzaagbescherming : ja
Regelbare verluchtingsopeningen : ja
Aandeel waarschuwingskleuren : ja
Wasbaar op 60°C : ja
Bescherming tegen schaafwonden : ja
Ademende werking : ja
Impregnering tegen vuil : Uitstekend
Ademend vermogen : Uitstekend
Bescherming tegen koude : Goed
Elastische bovenstof : Uitrekbaar in alle richtingen
Ventilatieritssluitingen : Ja
Stevigheid bovenstof : Zeer goed
Maat : M
Wastemperatuur : 60°C
Ventilatieopeningen : Nee
Gewicht : 650 g
!