19523fae88e14a9ab1a5d541442de974[1]

STIHL jack ADVANCE X-VENT

STIHL
Bestel
  • Beschrijving

STIHL Jack, ADVANCE X-VENT, maat M 00883351004 (0088 335 1004)

Met het lichte en uiterst ademende STIHL ADVANCE X-Vent bosbouwjack ben je goed beschermd, zelfs bij zomerse temperaturen en zware lichamelijke arbeid. Dit bosbouwjack in de pasvorm Slim Fit is het lichtgewicht alternatief voor het beproefde bosbouwjack STIHL ADVANCE X-SHELL. Dankzij de hightech waterafstotende vezels en de ademende zilveren gaasvoering op de rug, onder de armen en in de zakken garandeert het STIHL ADVANCE X-Vent jack een optimale ventilatie. Bovendien is het zeer licht, met een gewicht van slechts 0,45 kg. Het is ook voorzien van een slijtagebescherming op de schouders.

Een groot gedeelte in fluorescerend oranje en reflecterende elementen zorgen voor een hoge zichtbaarheid. De twee borstzakken, een achterzak, een mouwzak en een binnenzak hebben een ritssluiting en bieden professionals een comfortabele opbergruimte. Een groot, reflecterend STIHL logo siert de achterzijde van het jack. Voor een optimaal comfort tijdens de bosbouwwerkzaamheden combineer je het STIHL ADVANCE X-Vent jack met de STIHL ADVANCE X-Light broek of met de STIHL ADVANCE X-Flex broek.

Het STIHL ADVANCE X-Vent jack is machinewasbaar op 60 °C.
Extra informatie:

Stof: 100% polyester
Kleur: tweekleurig (zwart/fluorescerend oranje)
 
Het STIHL ADVANCE X-Vent jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
!