860c91a1960342f08d075d2fc36725f7[1]

STIHL FSA 60 R met 2x AK 20 en AL 101

STIHL
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

STIHL FSA 60 R Accukantenmaaier FA042000002 (FA04 200 0002)


Met de lichte accukantenmaaier FSA 60 R kan je vooral uitstekend langs hagen en rond planten of objecten gras maaien of graskanten trimmen. De efficiënte en borstelloze EC-motor drijft het gereedschap direct aan en levert een constant vermogen tijdens het werk. Door het lage gewicht en een uitgebalanceerd evenwicht van de kantenmaaier kan hij ook langer worden gebruikt. Ook de ergonomische bedieningshandgreep met traploze toerentalinstelling draagt bij aan een uitstekende gebruiksvriendelijkheid.
De accukantenmaaier is standaard uitgerust met de gereedschapsloos bij te vullen STIHL AutoCut C 6-2 draadmaaikop.
Afhankelijk van de concrete klus kan je kiezen tussen drie verschillende snijgereedschappen. De maaidraad kan je gemakkelijk aanvullen door die met de hand van buitenaf in te voeren in de behuizing. Je kan ook de STIHL DuroCut 5-2 met maaidraad gebruiken of de PolyCut 6-2 met twee kunststof messen.
Als je met de kantenmaaier rond obstakels zoals planten, bakken of grote stenen werkt, voorkomt de afstandsbeugel dat er schade ontstaat aan planten en objecten of aan de machine. Met de beugelhandgreep op de robuuste aluminium steel heb je de kantenmaaier goed en veilig in de hand.
In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden van de STIHL accu's zie je hoe lang je met je STIHL FSA 60 R accukantenmaaier kan werken, maar ook hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.
</div>

<h2> De accukantenmaaier FSA 60 R is verkrijgbaar als set met twee AK 20 accu's en een standaardlader</h2>
Als je van plan bent om je STIHL FSA 60 R accukantenmaaier gedurende een langere periode te gebruiken, is het praktisch dat je de accu gemakkelijk kan vervangen. In dat geval is het interessant om direct de set met twee STIHL AK 20 lithiumionaccu's  en de bijbehorende STIHL AL 101 standaardlader aan te schaffen. Dankzij de tweede accu kan je het gazon blijven onderhouden en de randen direct trimmen terwijl de eerste accu wordt opgeladen. Door de stille werking kan je de kantenmaaier gebruiken op geluidsgevoelige locaties en werken zonder gehoorbescherming.
</div>
EC-motor met directe aandrijving voor gereedschapp : ja
Traploze toerentalregeling : ja
Snijgereedschappen verwisselbaar met de hand : ja
Beugelhandgreep met softgrip : ja
Gebruik met Smart Connector 1.0 : ja
Afstandsbeugel : ja
Ergonomische bedieningshandgreep met ergo-hendel : ja
Gewicht : 3,1 kg
Acculooptijd met AK 10 : tot 13 min
Acculooptijd met AK 30 : tot 38 min
Geluidsdrukniveau : 77 dB(A)
Acculooptijd met AK 20 : tot 30 min
Snijcirkel diameter : 350 mm
Standaard snijgarnituur : AutoCut C6-2
Geluidsvermogenniveau : 91 dB(A)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts : 3,7/2 m/s²
Totale lengte zonder snijgarnituur : 168 cm
!